Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kies hier je pakket

Onderhoud

10 + 14 =

Mijn werkwijze…

Een website is een persoonlijk proces en nooit hetzelfde.

Met dat gegeven in mijn achterhoofd benader ik ieder nieuw project als een zoektocht naar jou persoonlijke wensen. Om een goede start te maken is het dan ook belangrijk om in eerste instantie een beeld te creeren wat je zou willen uitdragen. Hoe wil je gezien worden. Voor een bedrijf wat Auto’s verkoopt is het iets heel anders dan voor bijvoorbeeld een Live Coach.

Om kleuren te bepalen kijk ik vaak eerst naar de basis foto’s die de website een eigen uitstraling geven. Daarmee kan dan de tekst kleur, link kleur en andere zoals knoppen worden bepaald om het geheel in balance te houden.

Aangezien ik geen vaste plek heb en veel in het buitenland ben waar ik met mijn stichting mensen in nood steun, gaat alle communicatie via het internet. Internet is er tegenwoordig zo’n beetje overal waardoor ik snel kan reageren en problemen die zich voor kunnen doen direct kan oplossen. 

Zodra de basis van een nieuwe website is gelegd, op een server die in de constructie fase alleen te bereiken is met een wachtwoord, kunnen we aan de uitsraling werken en samen kijken naar wat je mooi vind. Als dan het geheel af is plaatsen we de website op de juiste plek met de juiste domein naam en is het af.

My title